• depredomme I keuken I maatwerk

  Keuken

  Van strak modern tot landelijk rustiek, voor elke stijl voorziet Depredomme Interieur steeds het gewenste meubilair. Met materialen van topkwaliteit en een afwerking om u tegen te zeggen wordt uw keuken ongetwijfeld het visitekaartje van uw huis.

 • depredomme_badkamer

  Badkamer

  Dankzij het maatwerk van Depredomme Interieur haalt u het maximum uit uw badkamer, zowel in bergruimte, comfort en kwaliteit. De kasten, wanden, bekleding van bad en/of wastafels, steeds in de stijl die u wenst, perfect op maat, in duurzame, hoogstaande materialen, snel en correct geleverd en geplaatst!

 • Depredomme - maatwerk

  Maatwerk

  Voor elke ruimte in uw huis of werkpand voorzien we het gepaste meubilair op maat. Van dressing tot inbouwkast, van toonbank tot onthaalbalie,... alle maatwerk wordt met de grootste precisie uitgetekend, geproduceerd en geplaatst.
  Reken op de kennis en ervaring van Depredomme Interieur van ontwerp tot realisatie!

 • depredomme I meubelbouw

  Meubelbouw

  In de projectmarkt nemen we graag het luik ‘meubelbouw’ voor onze rekening, deels of volledig. Dankzij ons uitgebreid machinepark kunnen wij het volume en de techniciteit aan die de projectmarkt vereist en bieden we er de snelheid en flexibiliteit, die Depredomme Interieur kenmerkt, bovenop!

 • Depredomme I buiten standaard

  Buiten standaard

  We kleuren graag net buiten de lijntjes, waar anderen halthouden, gaan wij door. Een niet-alledaags ontwerp tot uitvoering brengen, een opdracht buiten de standaard, daar houden we van bij Depredomme.
  Met onze kennis en ervaring en machines van topkwaliteit kunnen we snel en met de nodige flexibiliteit elke opdracht perfect realiseren.

 • depredomme I toelevering

  Toelevering

  Het maken van meubilair voor derden is één van de vele troeven van Depredomme Interieur. De opdrachtgever bezorgt ons al nodige info, maatvoering en een schets en wij zorgen voor een correcte uitvoering in ons atelier. Binnen de afgesproken termijn kan het meubilair opgehaald worden om dit bij de eindklant te installeren.

Bekijk onze realisaties en laat u overtuigen

De realisaties van Depredomme Interieur zijn zeer uiteenlopend, zowel in omvang als in type opdracht. Voor elke vraag bieden we de gepaste oplossing, in de gewenste stijl, met de juiste materialen en correcte afwerking!

Bekijk onze realisaties